Thursday, July 21, 2011

ohh Ieda gila earring!


Ieda memang gila earring, ada banyak tak terkata dalam simpanan nie. My fiance pun dah faham feel I jumpa je kedai acessori mesti stop belek subang. Yang pelik I tak minat acessori lain pun rantai, gelang & ring semua pemberian fiance I tak minat nak beli.

On my engagemant day, sebenarnya I dah siapkan acessori sendiri, simple je sebab tak nak nampak sarat. Tapi abang MUA kata tak sesuai pulak. So dia bagi set yang vouge nie. Mula-mula rasa over macam mami jarum, tapi bila dah try baru naik seri kan blink-blink gitu luv it!

My MUA abg wan memang the best! Peramah & terima pendapat I. Just mintak dia buat natural, simple & sweet ala-ala Ayu Raudah. Nampak tak pink flower at my back hair tu ilham dari ayu raudah huu. Terus buget ayu macam Ayu Raudah dah. I ambil pakej engagement di butik Azwade Design nie, agak famous di utara. For more information kelik http://www.azwade-design.com/

Muka mr sepet kemalasan lepas I ajak shoping subang lagi

13 comments:

  1. pic tunang k.ieda ae? cntekla:)

    ReplyDelete
  2. cik bunny promote blog anda =D
    http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/cara-mudah-download-mp3-paling-original.html

    ReplyDelete
  3. pewwwit...

    nak pinjam subang kejap leh...hehe..

    ila lak gila gelang...suka tol dgn gelang tangan..ehhe

    ReplyDelete
  4. Myra dulu suka pakai subang, lepas lubang tersumbat terus skrg tak pakai subang dah :)

    ReplyDelete
  5. piska : yer dik! thanx ^_^

    cik bunny : thank you so much!

    ila : bole jee ade banyak!

    myra : lubang tu mmg kene cucuk sumting nnt tertutup kene tembak balik hu..hu..

    ReplyDelete
  6. i pun skeee anting2...tapi beli2 tak pakai..heheh

    ReplyDelete
  7. kak mia pulak..bkn peminat anting2x...tebuk telinga pn x langsung..huhu..suke rantai tgn & gelang lagi..serta rantai kat leher dan cincin

    ReplyDelete
  8. ala...saya ada sepasang je subang emas mak kasi. Pastu xde dah sbb pakai tudung...

    ReplyDelete
  9. ema : luv this pic to!

    iedchan : isk rugi tu, kasi la kat ieda...

    kak mia : ieda pulak dari kecik dah tebuk & kumpul subang, mmg la banyak koleksi, lepas nie nak kumpul gelang pulak la hu..hu...

    chempaka : orang yang pakai tudung mmg cantek! tak perlu subang lg...

    ReplyDelete
  10. jangan sampai pakai yang besar gedabak 2 dah la...
    huhu

    ReplyDelete
  11. saya pula gila earning (hehheheh)

    ReplyDelete
  12. iema : ade tau yang besar gedabak dalam simpanan ki...ki..

    chempaka : itu semua pun gila kot ^_^

    ReplyDelete