Wednesday, July 13, 2011

mama in law burfday!

My family jauh nun di Kulim kedah. Tapi I beruntung my fiance family banyak tolong I sepanjang di JB. Sayang mereka macam family sendiri. Orang cakap nak kawen dengan anak kena ambil hati orang tuanya dulu betul tak blogger friend, mama look so happy that night!



Oke ni gambar masa celebrate burfday mama in law. Dekat 6 tahun I & mr sepet aka fiance be together, kitorang mesti sambut burfday family sama-sama. Tahun ni paling special sebab I dah jadi part from his family, we engaged oredy!


mama I luv U, muga panjang umur


mama & da boyz, papa kat dapur kot



gift to her, I buat sendiri reben segala bagai nie


9 comments:

  1. Pandai u amik hati ur FMIL. Senang duk dekat dah boleh kenal hati budi. My FMIL jauh, jumpe baru beberapa kali tu pon x sempat nak beramah mesra sgt.

    ReplyDelete
  2. agak2 ape dalam kotak tu ek..? ;)

    ReplyDelete
  3. so sweet....bertuah MIL u ida....semoga bkl menjd menantu t ye..cpt2x kawin

    ReplyDelete
  4. kasut pink : xpe dah kawen nanti mesra la kan...

    piska : like2

    ema : oke emma! thnx yaa

    makcik leez : sepasang jubah cantek, sebab tak lg mama nak gi haji..

    kak mia : insyallah kak, tak lame lagi je kak, doakan kami tau!

    ReplyDelete
  5. Happy belated besday to u'r mother in law..
    Wahhh bakal menantu yang baik nieh :)

    ReplyDelete
  6. sweetnyaaaaaaaaaa..hehehe

    samalah bakal mak mertua eka*ecehhh*
    hehehe...pun selalu sambut2 macam ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. myra : mesti la syg mama kan, her helping me alot!

    eka : good, kite kene baik ngan MIL baru happy kawen nanti kan...

    ReplyDelete