Saturday, July 16, 2011

homesick!

Mood rindu dah datang. Im homesick! Rindu mama, kakak, niece & adik-adik di Kulim, Kedah. Kalu JB & Kulim tu dekat je tiap-tiap minggu I balik kampung. Camni la nasib orang merantau, bersabarlah wahai hati...


uwaa rindu kat laksa mama, kat jb tak da laksa best


oke dari layan perasaan baik kemas rumah

9 comments:

  1. alololo...mesti sejuk perut mak mengandung ade ank yg selalu ingat family.

    ReplyDelete
  2. kak mia ni pun ida wp dekat BP dgn JB..susah gak nk balik..ada je agenda sek tiap sabtu..huhu..rindu pd parent & jg suami yg jauh di mata

    ReplyDelete
  3. kita pun rindu family jugak.. huhu, cepatlah masa berlalu... nak balik ni..

    ReplyDelete
  4. waaaaa azie rindu kulim gak..ieda kulim ktne??

    ReplyDelete
  5. Rindu kt family boleh men sorok-sorok belakang pokok lagi eh.hehehe

    ReplyDelete
  6. iema xhomesick sebab iema mmg melepak kat umah sampai raya..
    sonok..sonok...
    haha

    ReplyDelete
  7. reen : mesti la makin jauh makin rindu! hu..hu..

    kak mia : tu la masing2 bz ngan keje, bestnye kalo dapat stay satu rumah kan kak, ajak la husband akak stay cinie...

    hanna : caunting for hari raya, nak blk kg...

    azie : sekampung la kite, ieda dekat taman bestari...

    abah khalisa : eheh tu gimik je lebih, amik mood moody...

    iema : alooo nie jeles nie!

    ReplyDelete
  8. Itula merantau jauh sangat, JB sana nuh.. :)
    Demi kerjaya kan Ieda, sanggup berkorban :)

    ReplyDelete
  9. saye hantu laksa jugak...laksa penang...sedao..terutamanye, bila mak sy buat..heeee

    ReplyDelete