Thursday, July 7, 2011

Bro, Kasi Kritik Blog Gua Sikit Boleh?

Oke sape nak join kelik CINIE

My blog simple jek, story about my life & apa yang 1 suka
Sapa nak kritik blog iedauora sila laa dialu-alukan..

19 comments:

  1. blog okey, simple, bagus tu,side bar pon kemas, tulisan pon nice senang bace, tak de lip lap2 cm blog pompuan2 lain, cume gaya penulisan la kene kasi mantop lagi, kene byk blaja:)

    ReplyDelete
  2. adoi nak cakap apa lagi..

    kemas..tersusun..cepat..
    tapi kalau boleh follower box letak kt atas skali lg best yang..

    senang org nak folo ;)

    lain smua okeyyyyy!

    ReplyDelete
  3. nice blog babe!


    http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

    ReplyDelete
  4. nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  5. Salam,dtg nk kritik

    Word verification ni better xpyah letak
    sng sikit org nak komen blog awk ;)

    Happy blogging ;)
    Meh lawan balik kritikkan di

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  6. yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, happy blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  7. nice pink blog..
    header romantik :)

    nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  8. nice blog..

    sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. dah follow awak..

    nice..sweet..comey..huhu..tapi kalau takde word verification, lagi cun...

    SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

    ReplyDelete
  10. Tak tahu nak kritik apa..ok je!Word verification tu Toksah letak arrr...

    ReplyDelete
  11. hai!

    blog kemas, nak baca pun senang hati. tapi kalau font besar sikit lagi best kot. loading pun cepat je. hihi.

    jom terjah n follow sini. peace!

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  12. perhatian ! sy suke blog ini kawan kawan !
    rasenye ade persamaa dgn blog sy hehe . good job ! :)

    ikhlass ,
    http://quratulmazani.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  13. haaa... datang nak kritik ni... heee~

    loading lambat sikit.. macam berat je... widget yang penting je letak kat blog..... hee~

    kalau takde word verification lagi best... mesra pembaca sikit...

    btw.. happy blogging.. =D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  14. CANTEK BLOG. SEJUK MATA MANDANG :)
    KALAU DAPAT BUANG WORD VERIFICATION LAGI BAGUSS :)

    http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/segmen-002-bro-kasi-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete
  15. ok la ni. tapi background tu kasi lah meriah. mesti best :)

    ReplyDelete
  16. Blog Ieda walau blog baru tapi kemas..

    Takpe, belajaq pelan2 ye, Myra pun dok pelan2 belajaq nie :)

    ReplyDelete
  17. Blog ni kemas,tersusun dan sedap mata memandang..happy blogging ya sayangg ! :)

    ReplyDelete
  18. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  19. Blog ni sgt kemas dan perfect. =D


    Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

    ReplyDelete