Saturday, June 4, 2011

simple centerpieces for wedding

Oke dah lama tak buat entry persiapan my wedding day, jadi harinie operasi mencari centerpiece yang sangat simple so I boleh buat sendiri nanti, tema my wedding adalah pink pastel, green lime & white, cari punya cari dah jumpa yang I berkenan semua comel-comel...



candle centerpiece


beach centerpiece

fresh flower bouquet centerpiece

flower vase centerpiece

tradisional rose centerpiece

mix flower centerpiece

mix two color centerpiece

box and flower centerpiece

orchid centerpiece


flower bouquet and fruit centerpiece
potpuri centerpiece


fruit centerpiece (ha..ha.. gila ke)

8 comments:

  1. ashafanie : mmg cantek taktau nak pilih yang mana :)

    ReplyDelete
  2. candle dengan beach tu macam menarik je... cantik dan unik.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wah...semuanya cantek2...tp..jadi gila xtau nk pilih mane...hehe..

    ReplyDelete
  4. hehehe..kene pilih tol2 ni sis..


    Entri terkini : tolong we,aku kene aniaya ngan blogger.

    tujukan lagu ni untuk ibu (lagu untuk ibu)

    ReplyDelete
  5. miss sunshine : ieda pun suka yang tu, try la buat ^_^

    aeen : Just pilih yang paling buget saving skit

    taufan : oke will do!

    ReplyDelete
  6. bila u nak kawin? hehe wahh. bestnya warna pink!! :)

    ReplyDelete
  7. fatin : mayb tahun depan tp nak buat preparation awal-awal...

    ReplyDelete