Monday, June 27, 2011

new hair cut.. tolong yang mane oke?

My hair macam dah panjang sangat la mula rasa rimas & rambut gugur. Perlukan pendapat korang yang sangat hebat tu sekarang! yang mana sesuai ngan muka I yang bulat & kecik nie. Tengok la gambar lama my hair dulu-dulu sila pilih yang mana paling sesuai untuk my next hair cut akan datang.... thanx for helping ye korang! muaahhh....

A - Tak payah la potong ingat senang nak panjang cenginie, boleh buat ponytail!

B - Try la buat curl plak! no way malas nak jaga segala bagai!

C - Touch-up la sikit-sikit tapi depan biar panjang, huh buget ayu !

D - Depan pendek, comel la kononI

E - Paras bahu la, kamon!

F - Kasi potong pendek ala boyish je , senang!

10 comments:

  1. saya rasa yg d paras bahu tu..nampak kebudak2kan dan fresh skit..:)

    ReplyDelete
  2. alaaaa touch uo sket2 je dh oke.namau lah pendek.cm laki nt dh tak ayu dh.mcm rara dulu ptg rmbut pndek thn menyesal.

    ReplyDelete
  3. mami : dah lame x potong pendek camtu, yang penting rase ringan je kepale hu..hu..

    rara : tu la sayang pulak nak potong, takut nyesal jugak...

    ReplyDelete
  4. ida..c ngn d cantik.. =) nmpak ayu..

    ReplyDelete
  5. Paras bahu tu nampak cantik Ieda.. :)
    Myra pun plan nk potong rambut jugak :)

    ReplyDelete
  6. mia : ieda pun suka yang D

    nida : D da best kan! masalahnye ieda nampak je ayu tp ganas tau hu..hu..

    myra : yup macam pendek paling sesuaikan, haa jom potong!

    ReplyDelete
  7. prefer yang d tulah..ala ala..mcm adira AF...

    ReplyDelete
  8. ngee..
    y rmbt pnjg nmpk ayu gtu...

    bila rmbut pendek nmpk mcm gergous la,,, :)

    cantik okeh.. !!!

    ReplyDelete