Friday, June 24, 2011

Langkawi - resort di Pantai Cenang

Pasal kereta sewa jangan risau sebab banyak kot kat area jetty nie, lucky we ada kenalan dapat la kereta yang murah cuma RM120 sehari untuk Nissan Serena. Cukup selesa untuk kami sefamily, semua 8 orang termasuk baby Alya ! Dengan bantutan GPS terus ke Pantai Cenang cari chalet...

Pantai Cenang nie dah macam bali happening betul! Cuma makanan kat cini kureng sikit & mahal mengila sebab tempat tourist, pantai pun happening dengan jetski, banana bot & other water sport, free show bikini bikina pun ada yang nie tak elok untuk mata oke hu..hu...


we stay at Lagguna Baron Resort betul-betul tepi pantai, ala-ala kampung terbaek!

teh ais pun fail macam letak susu satu tin

jalan-jalan malam shoping kain pantai warna warni

4 comments:

  1. bab makanan mahal mmg kak mia percaya...tp bab penginapan d nest la ..tambah tepi laut...tu la org kata p sana,kte pandai cr kedai mkn yg murah...huhu..kte ni yg x nah p lg la teraba2x nk cari

    ReplyDelete
  2. Kalau nak makan sedap better pegi pekan kuah atau gerai tepi jalan je tebaik! Area cenang nie je yang tak best tp dekat ngan resort...

    ReplyDelete
  3. best jugak! better stay kat kat cinie sbb byk resort....

    ReplyDelete