Friday, June 3, 2011

kembar empat buat ieda excited!



Happy sangat harinie, balik je dari kerja petang tadi my hamster lazzy (si gemok) deliver new baby hamster, ada 4 ekor semuanya jadi apalagi dengan pantas ieda cepat-cepat asingkan dari hamster jantan yang hensem sebab kalau tak habis kena makan jadi lauk, oke peringatan maybe korang geli skit kot, tengok la gambar baby hamster nie comel kan!



pica dari pakcik google
my baby hamster ada dalam rumah dia susah nak snap gamba :(

6 comments:

  1. anak hamster?? keciknyaaaaaaaaaaaaaaa.. ala comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  2. nida : tu la 4 ekor skaligus, kene beli istana baru la...

    ReplyDelete
  3. tahniah dh jadi nenekk..hehe..

    :)

    omeyyy..omeyyyyyy :)

    ReplyDelete
  4. aida : now dah tumbuh bulu skit2

    ReplyDelete