Wednesday, June 8, 2011

help.. ape yang best kat langkawi!

Yeayy mood berbunga-bunga! minggu depan I, my fiance & my family mahu bercanda di langkawi, walaupun my hometown kat penang ja tapi tak pernah pergi pun, tak sabar nak borong cokolat ferrero rocher & mingak gamat banyak-banyak, sekarang tengah survey tempat yang best kat langkawi any suggestion guys?


bau bunga kecik nie tak best pun :(

wajid tangkap gambar kat burung helang nie

16 comments:

  1. iedaaaaaaaa,pegi sna nnti jgn lpe kite okeh,amek gmbr byk2x pastu uplod okeh! ^_^


    psssttt:nnti kem slm kat burung helang tuh yeee...hehe

    ReplyDelete
  2. oke kila will share @ my blog ^_^

    ReplyDelete
  3. ieda... nak pesan beli coklat boleh ke? hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. miss sunshine : ohh boleh no prolemo!

    ReplyDelete
  5. kalo langkawi yg bestnya tmpt bersejarah la...cable car..makam mahsuri...byk lagi kann...lupa pulak...pergi sana byk tmpt cantik kan..amik gmbr byk2 er..bdw coklat tu wajib beli..beli byk2 nt myesal...aritu reen myesal xbeli coklat daim byk2 sbb kt sana tsangat la murah..owh dan jugak pinggan mgkuk bagai tu jugak org pergi cari kt sana...bdw selamat bercuti ieda!!

    ReplyDelete
  6. Jangan lupa beli FM Langkawi kat Myra 1 tau..

    Myra pun dah lama tak p Langkawi, pe kata Ieda try terjah blog nie, nama dia Miza, dia banyak citer psl Langkawi tau, mana tau berguna utk Ieda nanti


    http://www.mizayusof.com/

    ReplyDelete
  7. haa cable car & makam mahsuri mesti pegi, coklat daim dah ramai kirim pun hu..hu.. pinggan mangkuk mungkin my mum yang akan borong! oke reen thanx byk2....

    ReplyDelete
  8. wahhh siap ada munge kt tinge.cumellss je.

    ReplyDelete
  9. dulu masa ain ikut rmbongan ofis
    ke langkawi..hampa sgt bila
    tak smpat nk bgmbar kat brung helang
    tu.. ;(

    ReplyDelete
  10. rndu nak pergi langkawi lagikkkkkk !

    ReplyDelete
  11. myra : okeh, nnt ieda buy tuk myra, thanx myra bagi link tu, sekarang jugak ieda serang ^_^

    rara : byk ieda petik munge tu main baling2 ngan fiance...

    shania : next time gi sendiri tau baru puas pusing-pusing kan...

    azza : jom ikot ieda!

    ReplyDelete
  12. baru aje pegi bulan lepas..
    nanti ieda kena wajibkan pergi

    Cable car-memg best walaupun atas tu tak de ape2 tapi nyamannnn..best!

    Makam Mahsuri- kalo tak p sana, memang tak sah la kannn

    Padang Matsirat/Beras Terbakar- borong kain batik kat situ dan baju langkawi semurah 5hengget sehelai..(leez x beli sebab material/kain nipis sgt)

    Telaga Hobour Park - situ tempat kapal mewah parking..ambik gmbr..

    Pantai Chenang- leez p makan aje pastu shopping...situ ada Aquaria..tapi p hari tu x masuk sbb sblm nih dah masuk..

    terjah sini:

    http://belogmakcikleez.blogspot.com/search/label/melencong

    ReplyDelete
  13. leez thanx banyak2 memang membantu sangat2! dah survey tempat leez gtau kat atas, dengan berbekalkan GPS pasti sampai oyeahhh!

    gambar kat blog leez buat ieda lagi tak sabar nak pegi, budak comel pakai baju unggu tu comel la suka bergambar...

    ReplyDelete
  14. saya anak jati kedah tapi langkawi xpenah sampai lagi. hahaha. entah bila la agaknya. kawin nanti kot :P

    ReplyDelete
  15. nengok belog saye. anda di tag :)
    http://sigadissepet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. fatin : mase ieda pegi ramai yang ade inai kat tangan & kaki gi hunnymood kat langkawi!

    ayun : orait terjah sekarang!

    ReplyDelete