Thursday, June 30, 2011

the future of journalism is blogging.



“For me, the future of journalism is blogging.”
Mary Jo Foley

Ieda nak simpan sebanyak mungkin memori indah & share dengan korang semua, tu tujuan I berblog, mungkin satu hari nanti anak cucu kita dapat baca kisah nenek & atuk diorang yang osem nie, thanx you pada korang yang selalu support, korang hebat!

Kenapa ada saja lalat yang tak puas hati tengok kita happy? bila I halau lagi dia duk terbang dekat, please respect my life...

6 comments:

  1. satu hari i pun nak buat entry cam gi..stalker yg menyemak dlm blog kita ni..benci hokehhhh!!

    ReplyDelete
  2. gka : xpe I just abaikan lalat tu...

    syahadah : buat je untuk lepas geram, mmg benci! tak suruh pun diorang gatal nak bace kan!

    ReplyDelete
  3. ida,dah lali dlm dunia blog ni....kdg2x kte nk abadikan yg indah di blog, tp org sangka lain...sabar ye...pepun teruskan berblogging..kte suke blog ida nie

    ReplyDelete
  4. mia : yup! I will ignore lalat tu... thanx mia, ieda pun suke ur blog, nak visit selalu...

    ReplyDelete
  5. Sabar yek Ieda..dugaan tu semua..

    Myra pun berblog untuk dibaca nanti oleh anak cucu kalau diorang nak tau kisah mak bapak nenek depa tu :)

    ReplyDelete