Monday, June 6, 2011

contest kaki paling comel



Oke I join contest blogger kawaai Ailyl Rozanna, kasut kamu dalam pica tu memang maveles! ohh aily johorian laa boleh ajak makan ABC kat bomba hu..hu.. kiddin! sape nak join sila kelik CINIE untuk syarat-syaratnya...

Kasut high heels CarloRino nie yang paling ieda sayang sebab nie hantaran mr sepet bagi masa tunang dulu, kaki pun kecik ja saiz 5...


Oke nak tag

14 comments:

  1. alolololololo,comelnye kaki tuhhh..

    ReplyDelete
  2. kiela : yer la taki kecik mcam budak-budak hu..hu..

    ReplyDelete
  3. thank u ieda! ailyl akan update scpt mungkin penyertaan ieda. good luck ya..

    ReplyDelete
  4. comelll :)

    aida tak de byk kasut cntik..so xleh la join :( plus kaki pun xcomei..hoho

    http://aida4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ailyl : yup good luck to myself!

    aida : ala pakai selipar pun nampak comel pe...

    ReplyDelete
  6. dah share link dengan kamu !!!

    follow and share link sy jugak k???

    http://emmaeema.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Memang comel..hehee

    Ieda saiz 5 - sama la kita, sebelum nie Myra pakai saiz 4..hehee

    ReplyDelete
  8. wahh cantiknya kaki. goodluck ye :)

    ReplyDelete
  9. wahhh...

    tahniah yer...

    jadi juara kaki paling comel-contest ailyl...^_^

    ReplyDelete
  10. emma : dah follo & link kamu ^_^

    myra : kaki saiz 5 senang tau nak try kasut kat kedai...

    nabilah : thanx you nabilah!

    wan : mmg harap sangat luck tu!

    gadis : thanx you, im so lucky!

    asyiqin : thanx!

    ReplyDelete
  11. heee :)
    memg comel la kaki akak ^_^
    ptot meng pon
    hehe
    thniah

    ReplyDelete