Saturday, May 21, 2011

wow garden wedding la...

My friend eri & hariz just got married! Majlis bertemakan garden wedding di Taman Botani, Putrajaya, Im so in love with this garden wedding so ieda nak share ngan korang semua especially B2B yang tengah cari idea for wedding...



10 comments:

  1. ieda...cantiknya garden wedding..uhuhu..bile buat kat garden lg menjadi..ka umah xbpe sesuai..huhuh

    ReplyDelete
  2. Woww!! Cantiknyer.. :)
    Kaler pink gitu..
    BTW, Congratez to them :)

    ReplyDelete
  3. yup chempaka mmg sweet & cantek ^_^

    ReplyDelete
  4. tu la myra, ieda pun dah jatuh cinta ngan pink theme!

    ReplyDelete
  5. nida if buat garden wedding senang fotoshoot outdor pun kat situ! kawasan pun luas... nida try la..

    ReplyDelete
  6. ida nnti.. nk wat konsep ape plak... konsep cinderella ke.. huhu

    ReplyDelete
  7. x tau agy... nak simple & sweet je kak, duk tengah survey loo nie...

    ReplyDelete
  8. ieda bila lak...tak sabo nak gi ur wedding beb....

    ReplyDelete
  9. min org ke 999 tanye, insyallah thn depan... wait tau, org jemput!

    ReplyDelete