Sunday, May 29, 2011

tips memujuk si dia tersayang!

Oke simple update, just nak bagi tips memujuk orang yang kuat merajuk macam I, senang aje! bawak dia pergi makan aiskrim yang yummy macam nie, boleh kongsi-kongsi makan so mood romantic datang balik la kononnya, comfirm tak jadi merajuk terus buat muka comel hu..hu... so korang ada tips lain tak? lets share...


@ tutti frutty


@ baskin robin

6 comments:

  1. Kita pun kuat merajuk... hihi.. ^_^ Sampai die dah malas nak pujuk.. kita pun dah malas nak merajuk. haha..

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaa,ade tips memujuk lg nie,besh2x... ^_^

    ReplyDelete
  3. alah..tunang i tak ske mkn eskim...hehe..tapi takpe..leh try ngan makanan len plak...:P

    ReplyDelete
  4. miss subshine : suke merajuk sebab suka di pujuk ^_^

    syakiela : tips nie dari pengalaman sendiri je

    iedchan : try la makanan yang lain asalkan boleh kongsi-kongsi

    ReplyDelete
  5. My wife rajuk kasi bunga dah setel...hehehehe
    Selamat berkenalan...ceduk dari Frame and Lens blogs
    Hanif bin Idrus Blog

    ReplyDelete