Friday, May 27, 2011

perfect cat eyes eyeliner tutorial

Hey everyone! Sekarang musim gugurl gila pada liquid eyeliner, oke so ini la sifu for my perfect cat eyes eyeliner tutorial jelas dan terang, just follow the step and mata korang akan jadi super amazing mengalahkaan cleopatra! sory I tak yakin pada muka selebet nie nak buat video tutorial sendiri lagi hu..hu..



5 comments:

  1. ieda pki liquid eyeliner jugak err..cantik la tgk org pki liquid..tgn reen ni shaking bler nk apply liquid ni...pastu terus comot..hehe

    ReplyDelete
  2. Myra mmg xreti nk guna liquid, mesti akan comot.. Tp tgk model nie buat macam senang je :)

    ReplyDelete
  3. reen : yup ieda pakai, mula-mula try memang frust tak jadi je, tapi ikot tutorial nie oke dah...

    myra : practice make perfect, mase mula try memang comot habis, lame-lame dah biasa pakai senang jek!

    ReplyDelete
  4. dulu2.. rajin makeup..skrg.. asik2 smua nk bende nk express.. huhu tak smpt.. huhu

    ReplyDelete
  5. nurull : xpe akak tak mekap pun dah comel ^_^

    ReplyDelete