Wednesday, May 4, 2011

lovely lace... wedding, gifts & prezent!


Hantaran my engagement day, teady bear pakai baju ala-ala flower girl nie dari lovely lace, aiyakk forgot to put the merisik & engagement ring!

Hi korang! if tengah cari barang hantaran atau gift untuk wedding nanti boleh la try kat kedai lovely lace nie, nak cari hadiah untuk tersayang pun boleh, paling suka masuk je nampak banyak cute stuff & the smell so wangi! The stuff here sangat berkualiti, warna-warna pastel yang cantek & banyak pilihan, rambang mata tengok weh!

Kedai lovely lace, cari la kat shopping mall
(google pica)

Hey! teadybear pengantin pun ade, nie tempat bekas cincin
(google pica)

10 comments:

  1. comeinya hantaran tu... dahlah tedyy bear tu cute sangat.. pastu warna pink tu sweet je... huhu.. memang memenuhi citarasa lah.. =)

    ReplyDelete
  2. tu la suke sgt teady bear tu mmg comey! pink dah mmg warna feveret kalo boleh wedding pun nak tema pink....

    ReplyDelete
  3. nida pon ske masuk lovely lace ni..cumei2 =)

    ReplyDelete
  4. geramkan! paling suke bau potpuri kat lovely lace nie..

    ReplyDelete
  5. cantiknya tempat letak cincin tu....;-)

    ReplyDelete
  6. tu la lain skit dari lain, x le bosan kan! suke sgt sebut 'hunny bunny' cam comel jek hu..hu..

    ReplyDelete
  7. bekas cincin kiut gila!!!
    nak camtu gak lah!! hehe~~

    ReplyDelete
  8. anamizu, comelnye blog kamu... nak ke? nnt gi cari kat lovely lace...

    ReplyDelete
  9. Mmg cantik, tp harganya pun mesti cantik kan Ieda :)
    Kat mana tempat tu?? Jgn cakap kat Johor sana na :)

    ReplyDelete
  10. harge xde la mahal sangat kire mampu la tp yang penting kualiti mmg baek! kedai nie banyak kat jusco myra kat penang pun ade....

    ReplyDelete