Tuesday, May 3, 2011

hey psycho!


Benci sangat dengan orang psyco nie! Kalo rasa hidup kao tak sempurna jangan ganggu hidup orang lain boleh tak, jangan jadi penyibuk, pelik kan if ada yang sibuk nak siasat & bagi feedback tak elok everyting ieda post kat facebook sedangkan takda kena mengena ngan dia, dah takda kerja lain nak buat ke beb? Seriusly tak pernah jumpa spesis nie, please stop oke before ieda jadi raksasa pink!

Please change if you wanna be my friend, ieda akan forvige you... learn from your old mistake...

2 comments:

  1. Sabar ye Ieda..
    Kadang bila bersabar org tu akan berlembut

    ReplyDelete
  2. yer always sabar & lupekan problem yang ade... nak happy jek!

    ReplyDelete