Wednesday, May 25, 2011

cerita seorang gadis melayu pelik!

Tengah syok menguyah roti john tadi, tiba-tiba terpandang seorang gadis melayu yang pelik, pakaiannya di kala malam yang sejuk lagi dingin nie cuma singlet nipis yang tertonjol dua bukit & seluar short sekerat yang agak-agak tutup bontot je, dia nampak bangga melepak dengan kaki terkangkang dan duduk mencangkung di atas kerusi berborak dan ketawa kuat sambil menghembus asap rokok berkepul-kepul, hebatkan! oke lantak dia la kan...

Sedih tengok budak tu, comfirm mak mertua reject hu..hu... Sebagai seorang gadis melayu, tolong la sopan sikit di kawasan public lagi-lagi tempat ramai family datang makan, hilang selera nak makan roti john tadi, sesungguhnya pesanan ini untuk gadis-gadis melayu di luar sana dan diri sendiri juga....

siapa bilang gadis melayu tak menawan cehh perasan!

12 comments:

  1. ramai sebenarnya gadis melayu yang dah hilang kemelayuannya... Bila dalam diri dah takde rasa malu.... hmm... mcm2 boleh jadi..

    ReplyDelete
  2. mis matahari : tu la sedih tengok, nak cari perhatian jek, cari la tempat yang sesuai if nak mcm tu...

    ReplyDelete
  3. satu dalam setuja nak cari gadis melayu yang ayu gituww... Hehe :D

    ReplyDelete
  4. mtt : betoi, diri sendiri pun x lepas... kene ada ciri-ciri nur amina dalam nur kasih...

    ReplyDelete
  5. makin moden...kite makin lupe asal usul....kesopanan dah jadi bahan perlekehan oleh mereka yang memikirkan diri mereka sangat moden .....betul tak?

    ReplyDelete
  6. amiena : agree! eleh moden la konon, makan belacan jugak kan...

    ReplyDelete
  7. eii... wat malu je....diorang rasa macam bagus kan?

    ReplyDelete
  8. chempaka : tapi kita yang tengok nie tersiksa, mengganggu sangat bila dia ketawa mengilai...

    ReplyDelete
  9. ishk2..betul2...malu la tgk...bukan la kite ni bek sgt..tapi malu kalo org tgk mcm tu kan..:(

    ReplyDelete
  10. iedchan : yer sekurangnye gi lepak tempat yang sesuai, tak la sakit mata memandang...

    ReplyDelete
  11. hehee..siyes, gmbaq ni mmg menawan..:)


    tp itula kesian ngan budak tu kan, terlalu cetek pemikiran dia smpai berbangga dpt pkai camtu..

    ReplyDelete
  12. myra : ieda memang suka sangat bergambaq! hu..hu.. budak camtu nak perhatian jek, suka bila org tgk dia...

    ReplyDelete