Monday, April 25, 2011

wedding date

ieda & faan

alaaaaaaaaaaa!!!! amik kao panjangnya mengeluh... actualy my wedding date belum ditentukan lagi, masa my engagement 5 feb yang lepas rancang paling lama ikat 2 tahun, jadi tahun depan la weddingnya, Insyallah...

Pening jugak kan nak set date nie, if korang dekat je senang la tapi nie rombongan dari Johor Bahru (selatan) ke Kulim (utara) jauh kan, banyak yang kene uruskan dulu sebelum tentukan date yang sesuai, jeles tengok korang yang sekampung tau senang jek nak langsung nanti...



7 comments:

  1. ieda...nak set tarikh mmg pening sket..even nida ngn en tunang sekampung,tapi mmg pening nk plih tarikh..2 kali tukar tarikh...huhu...
    waa..jauh btul kulim ngn jb..cinta utara selatan..eheh..xpe..jauh dekat bukan penghalang..niat baik insyaAllah dipermudahkan...=)

    ReplyDelete
  2. thanx nida! jauh pun dah 6 tahun ngan die kat jb, dah macam orang cinie dah... xpe lambat lagi boleh tengok preparation nida dulu, boleh survey apa yang patut kat yout blog...

    ReplyDelete
  3. ooh...waa...da 6 tahun da..alhamdulillah..xlama lg da nk je jinjang pelamin kan.. =) smoga berkekaklan ke akhir hayat..amin.. =)
    hehe..free2 singgah la blog nida, tp preparation xbnyk lg..xpe2 suvey yek..=)
    btw, ieda jb kat area mna ek..nida slalu outstation ke jb, 2 bulan skali msti pg jb,mnggu lpas pon bru je g jb..

    ReplyDelete
  4. amin... ieda pun suke tgk blog nida! ieda kat skudai jek, dekat je ngan plaza angsana tu mesti tau kan!

    ReplyDelete
  5. ooh...tau2..nida ada pg situ..hehe..biasanya nida g masai,pelentong..slalu outstaion dok hotel dorset..baru2 ni dok kat hotel baru tu amansari, dekat pelentong..

    ReplyDelete
  6. owh, tau hotel tu... kat angsana pun leh shoping stuff 4 wedding jugak, if singgah jangan lupe note kat chat box dear!

    ReplyDelete
  7. kat angasana pon ada tempat shopping untk wedding ye..boley la g nnti..hehe..okeh, klo singgah nida note kat chat box ye.. =)

    ReplyDelete