Friday, April 29, 2011

seronok ke menjadi new blogger?


Welcome to iedaurora blog

Baru je sebulan aktif menjadi blogger, dah mula rasa suka & nak continue lagi la! rasanya ieda perlu belajar lagi dari otai-otai yang banyak bagi tips super power kan, lepastu ada hati pulak nak tepek nuffnang kat blog, apa pun thanx nuffnang dah ada hasilnya yippie!

Korang semua rajin-rajin la update oke, ieda suka sangat tambah ilmu baca blog korang... Pada 24 follower setakat nie thanx oke, ieda akan support korang juga!



4 comments:

  1. ieda...meh nk jawab...snok!!!hehe...actually nida pon baru lg ngn dunia blog ni..mmg nida da wat blog ni since last year..tp sejak bulan mac ri tu, baru nida aktif ngn blog..ble da aktif ni, kenal rmai blogger..mmg best, tukar2 idea..bca cerita mcm2..snok..hehe..marila kita memeriahkan dunia blog lg...weee~ =)

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaiiiii Ida.. xsangka jumpa kat sini kita ye :)

    Selamat berblog k:)

    ReplyDelete
  3. Ida pun dah 2 tahun register tapi terbiar jer, now nak cari idea tuk wedding tu kena kongsi dengan B2B lain macam nida!

    Myra dah jadi otai blogger dah, nanti ajar la ilmu skit, ieda pun try-try jer nie, bagi tips lagi tau..

    ReplyDelete
  4. ehehe..tu la...nida before this, ada 2,3 blog tp xjalan..haha..sejak jd b2b ni bru aktif..ley share2 idea ngn b2b len.. =)

    ReplyDelete