Monday, April 11, 2011

says.. jom try!


Korang mesti suka online facebook & twitterkan, nak tambah duit tak?
Apa lagi jom la join SAYS.MY free okeh! aku dah try..
baru pagi tadi register bila tengahari chek terus ade RM3,
Tu kire sikit la coz alu low profail je kan if korang famous amos & list friend
kat fb & twitter riban-riban lagi banyak la korang dapat!
Oke cara nak join first register jer kat akaun SAYS.MY lepas tu ajak la
member-member join & share advertising kempen kat facebook & twitter,
setiap orang yang join dapat la korang duit, easy kan!

Okeh jom sama-sama kumpul duit! nak join sila klik kat CINIE

2 comments:

  1. huhu.. bole caye kew?? camner lak kalo nak cash out kan duit tersebut? hehehe

    ReplyDelete
  2. oke macam nuffnang untuk bloggerkan tapi says pulak untuk facebook & twiter, nak cash nanti diorang anta cek tapi tunggu la sampai min rm50...

    ReplyDelete