Thursday, April 21, 2011

Puncak Mutiara Cafe terbaik dari ladang

Masa balik kulim haritu my adek nak belanja makan so dia ajak gi Puncak Mutiara Cafe, lokasi dekat Kampung Pelet, Bukit Mertajam, Pulau Pinang... If korang gi penang jangan lupa singgah tau!

Puncak Mutiara Cafe nie berkonsep ladang! seriosly memang enjoy sangat makan kat sini dengan family & my fiance, masa nak pilih menu pun dah pening semua nampak sedap dah la fresh dari ladang, pondok makan pun selesa & view keliling memang cantik ade kolam ikan laa, lepas makan kitorang pusing-pusing area ladang, ada ostrich, bunny rabbit, kambing, puyuh, ikan & binatang lain lagi la, oke nie ade skit pica kat situ!

oke if nak survey tempat nie, websitenya www.puncakmutiara.com




antara view kat situ


da ostrich, jadi lauk la nanti


lamp chop must try


antara food yg diorder chicken chop, puyuh & chip, beriani ayam kampung, grill arnab & grill rusa yummeh!



family moment @ Puncak Mutiara Cafe







3 comments:

  1. Myra je xpenah sampai sana lagi, teringin nak p tp xtau bila brkesempatan :)

    ReplyDelete
  2. Ida, buatlah comment moderate, senang nak tau mesej kengkawan, tkut kita terlepas pandang plak komen2 baru d entry lama..
    Kalau xtau buat, meh tengok link myra nie k :)

    http://normj1001.blogspot.com/2011/03/tutorial-comment-moderation.html

    ReplyDelete
  3. Sila la memang sesuai sangat pegi dengan family, tu la nie baru perasan myra, jap nak study kat blog myra!

    ReplyDelete