Saturday, April 30, 2011

just nak share my engagement moment!

Terpaksa buat muka serius sebab lapar

My mother in law, ye kami nampak macam sebaya kan , baru je selesai majlis sarung cincin, dapat 2 cincin, nampak tak cincin risik & tunang kat jari tu?

Tiada hand flower, tapi got money bouquet pemberian fiance

You dah jadi my fiance laa, jom buat adegan hindustan

After 6 year, finaly we are engage, I luv you mr sepet!

Sila klik CINIE untuk entry majlis pertunangan ieda & faan yang lepas...

8 comments:

  1. cantikla baju tunang ieda.. =)

    ReplyDelete
  2. Wah siap ada pgotoshoot gitu.. congratez ye Ieda :)
    Nak kenuri bila?? Jgn lupa panggil tau :)

    ReplyDelete
  3. nie photoshoop syok sendiri je, my fren & fiance sendiri yang snap! kenduri lambat lagi, nnt ieda jemput myra & geng skolah dlu ye...

    ReplyDelete
  4. ieda pun rase cantek! simple je baju nie, yang penting tak payah pakai korset tak selesa kan...

    ReplyDelete
  5. cantek..congrats ye..
    xsabar nk betunang :)

    ReplyDelete
  6. Makasih ija! haa cepat suruh boyfren hantar rombongan meminang...

    ReplyDelete