Monday, April 18, 2011

how we meet



YM! yup ieda & faan jumpa masa berchating YM kat poli dlu, zaman dulu la time frindster tengah gah, firstly faan yang say hi tapi mula-mula aku jual mahal skit, dari berYM baru la tau kan my member his member to, so lagi la rancak berYM, terima kasih 'atuk' our friend yang kenal kan kami dulu...

Dengan ini kisah cinta dari internet nie memang wujud oke, korang cuba-cuba la mana tau jumpa someone special kat blog atau facebook ke kan...

6 comments:

  1. follow me back k..huhu
    http://bdkgtah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sama la kita ek..cinta internet...tapi saya kenal dlm myspace...heheeh

    ReplyDelete
  3. myspace ieda dah berabuk pun hu..hu... hope aeen happy with him! oredy follow ur blog!

    ReplyDelete
  4. hehe...cinta internet mmg wujud..kaka nida pon ngn husband dia cinta intenet gk, time diorg blaja kt poli..sma mcm ida.. =)

    ReplyDelete
  5. wahh same pulak! say hi to her...
    oke nak jalan-jalan kat blog nida jap...

    ReplyDelete