Sunday, April 3, 2011

'easter bunny HOP'


Ini kawan-kawan E.B. da bunny rabbit.. tolog jangan manyampah oke!



Td aku tgk cite HOP kat CS JB... suke sangat coz banyak candy & bunny comey! This movie pasal E.B. bunny remaje yang bakal jadi Easter Bunny penganti his dad, tp E.B. ke Hollywood coz die nak sangat becoming a drummer, kat sane die jumpa fred & they become best fren, yang jahat dalam cite nie carlos anak ayam yang tak sedar diri nak jd Easter Bunny!

Oke better see it for your self! tengok poster movie pun dah teruja kan...


0 comments:

Post a Comment