Wednesday, March 30, 2011

'yang kite tunang nak tak'




Satu malam cikbf ask me
‘yang kite tunang nak tak’
of coz ieda cakap nak! punya suke macam nak gigit je botol sisha kat depan time tu hu..hu..

Lagipun ini permintaan arwah papa tersayang sebelum meninggal, syukur dapat jugak aku tunaikan, amek mase sebulan jugak nak prepare averything, yer la rombongan dari selatan ke utara, jauh tuu, majlis berjalan lancar & sangat hapening...

Paling ieda takut baju tunang nie la coz memang tak tengok langsung sebelum engagement day cume mintak ikot tema warna pink je, tapi bile pakai suke la cantik kan! mekap pun bagi ieda yg tak penah bermekap tebal nie cantek habis dah! nie la hasil kerja AzwadeDesign, butiknye kat bukit mentajam, owner butik nie jugak yg mekap ma sista on her wedding dulu, die jugak selalu makup artis-artis yang famous amos, terus je booking tempat nie xde survey tempat lain dah...

Nak survey sile ke http://www.azwade-design.com/

Excited sangat dah jadi fiance orang nie, luv you ma fiance! that all for now...

5 comments:

  1. aww... ni yg jeles nih!!
    aku pon nak tunang gak ahh.. hik hik hik...
    so, kawen nnt jgn lupa ajak yer..

    ReplyDelete
  2. kalo jeles cepat2 join da club,
    of coz la invite....
    wajib datang tanpa alasan,
    but tahun depan kot...

    ReplyDelete
  3. Sapa xsuka kan diikat yg tersayang :)
    Azwade Myra tau tmpt tu..hehee :)

    BTw, mmg cantik pun :)

    ReplyDelete
  4. yer la macam myra dlu pun mesti excited kan! Azwade memang famous kat bagan tu!

    thanx myra...

    ReplyDelete
  5. eka tak tunang lagi..wuwuwuwuwu

    cik abg kata tahun depan

    ReplyDelete